Choisir la langue : Nederlands | Frans

FAQ

f

Wanneer kan ik de eerste effecten verwachten van het gebruik van Profolan?

Aangezien haar ongeveer 1,3 cm per maand groeit, wordt u geadviseerd om Profolan ten minste 3 maanden lang te gebruiken. Sommige mannen merkten binnen de eerste 6 weken een snelle haargroei, maar anderen hebben pas na een aantal maanden effecten kunnen vaststellen. Volgens klinisch onderzoek zijn de beste resultaten te zien na 6 maanden, maar het is mogelijk dat er ook vroeger al een aanzienlijke verbetering van de haardichtheid en een lagere haaruitval worden opgemerkt.

f

Werkt Profolan voor iedere soort haaruitval?

In tegenstelling tot andere preparaten werkt Profolan van binnenin het organisme en spitst het zich toe op de genezing van de hoofdoorzaak van iedere vorm van haaruitval. Het supplement bindt op doeltreffende en volstrekt natuurlijke wijze de strijd aan met haaruitval, of de oorzaak daarvan nu uw leeftijd, een genetische factor of stress is (of nog iets anders).

f

Wat is Grow3 en wat zijn de kenmerken ervan?

Het innovatieve Grow3 complex is een combinatie van brandnetel-, heermoes- en L-cysteïne-extract. Al deze bestanddelen nemen actief deel aan het tegengaan van het DHT-hormoon, dat verantwoordelijk is voor haaruitval, en stimuleren bovendien de haargroei. Profolan bevat tevens vitamins en mineralen die een positieve invloed hebben op de productie en de conditie van het haar, alsook op zijn natuurlijke kleur.

f

Wat is DHT?

DHT oftewel dihydrotestosteron is een ongewenst hormoon dat meer voorkomt bij mannen die te kampen hebben met haaruitval. DHT zorgt ervoor dat het haar zijn kleur verliest, broos wordt en sneller uitvalt. Volgens internationale bronnen is het verlagen van het DHT-gehalte en het blokkeren van de toegang die het hormoon heeft tot de haarzakjes, een doeltrffende oplossing tegen haaruitval. De bestanddelen van Profolan stoppen actief de ongewenste invloed van DHT en stimuleren tegelijk de haargroei.

f

Hoe moeten Profolan pillen worden ingenomen?

Het doseren van het voedingssupplement Profolan is heel eenvoudig. U neemt gewoon twee pillen per dag bij het eten en slikt deze door met een glas water (minimum 30 cl).

f

Wie neemt beter geen Profolan pillen?

Het preparaat mag niet worden ingenomen door jongemannen onder de 18. Bij twijfels over het gebruik dient u contact op te nemen met de producent of uw arts, vooral wanneer u geneesmiddelen inneemt of lijdt aan een ziekte. Profolan is een volstrekt natuurlijk en veilig preparaat. Bijwerkingen komen dan ook zelden voor.

f

Heeft Profolan bijwerkingen?

De doeltreffendheid van Profolan is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke bestanddelen zonder bijwerkingen. De behandeling is daarom volstrekt veilig voor het organisme. De capsules zijn makkelijk in te slikken en bevatten geen vulstoffen, bewaarmiddelen, zoetstoffen of artificiële kleurstoffen. Ongewenste reacties kunnen zich voordoen wanneer u een pil neemt op een nuchtere maag of wanneer u het samen met andere geneesmiddelen inneemt. U wordt geadviseerd om altijd uw arts te raadplegen voordat u begint met de behandeling, vooral wanneer u ziek bent.

f

Wat als ik niet tevreden ben met de resultaten?

Profolan heeft een terugbetalingsgarantie van 60 dagen. Dat betekent dat wanneer u ondanks een geregeld gebruik niet tevreden bent over de resultaten, u zonder vragen en bijkomende voorwaarden uw pakjes kunt terugsturen en u uw geld terugkrijgt.