Choisir la langue : Nederlands | Frans

Ingrediënten

Profolan heeft zijn doeltreffende werking te danken aan een innovatieve mix van natuurlijke bestanddelen, nl. de Grow3 formule, die verantwoordelijk is voor het stimuleren van de haargroei en die tevens de natuurlijke kleur versterkt. Het bevat vitamen en mineralen die het DHT-hormoon blokkeren, bijdragen tot een betere bloedcirculatie in de hoofdhuid en de haarzakjes versterken.

Tal van klinische tests hebben de positieve impact van het Profolan voedingssupplement op het haar van mannen aangetoond. 9 op de 10 klanten waren na 3 maanden behandeling uiterst tevreden over de geboekte resultaten. U hoeft slechts 2 capsules per dag in te nemen om voor eens en altijd af te raken van dat lastige haaruitvalprobleem! De doeltreffendheid van Profolan is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke bestanddelen die geen bijwerkingen veroorzaken. Deze natuurlijke haaruitvalbehandeling is dan ook volstrekt veilig voor uw lichaam.

01

Brandnetel

De grote brandnetel (Urtica dioica) en de kleine brandnetel (Urtica urens) zijn planten uit de brandnetelfamilie. Beide planten worden gekenmerkt door overvloedige gekartelde en hartvormige bladeren. De bloemen, balderen, zaden en wortels van de brandnetel worden gebruikt bij vele therapieën aangezien zij diverse chemische bestanddelen bevatten. Dankzij de grote hoeveelheid voedende stoffen zorgt dit bestanddeel er op prachtige wijze voor dat de haaruitval wordt gestopt, wat is aangetoond in tal van onderzoeken.

02

Heermoes

Heermoes (Equisetum arvense) is een kruid dat vooral in Europa groeit. Dit bestanddeel is een rijke bron van voedende stoffen met tal van toepassingen. Dat is bevestigd in tal van onderzoeken, zoals tests die zijn uitgevoerd door specialisten van het Medisch Centrum van de Universiteit van Maryland. De aanwezigheid van dit bestanddeel in het preparaat zorgt voor een versteviging van het haar van binnenuit, door de haarzakjes te voeden met vitamines en vele andere micro-elementen die essentieel zijn voor een algemene verbetering van de haarconditie.

03

L-cysteïne

L-cysteïne is één van de twintig belangrijkste endogene aminozuren. Kenmerkend voor L-cysteïne zijn de unieke voedende stoffen erin. Het draagt onder meer bij tot de voeding en de regeneratie van de cellen. Daarom leidt een tekort aan L-cysteïne vaak tot haaruitval. De juiste dosis L-cysteïne in dit preparaat zorgt ervoor dat een behandeling doeltreffend kan zijn.

04

Vitamines en mineralen

De bestanddelen van dit preparaat zoals vitamine E en B6 dragen volgens het Medisch Centrum van de Universiteit van Maryland in hoge mate bij tot een beter haargroei. Bovendien hebben wetenschappers in de jaren ’90 ontdekt dat elementen zoals zink en koper haaruitval kunnen voorkomen. De uitgevoerde tests hebben aangetoond dat zink en koper het samentrekken van de haarzakjes tegengaat en de regeneratie ervan stimuleert.